Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Big Mistake

Sunday, June 14, 2009

Big Mistake

Planen var så enkel. Till Lövsta blomsteraffär, en snabbis till Stadium Outlet, kyrkogården och sen hem. Det blir inte alltid som man har tänkt. Nu efter 4 timmar är jag hemma igen.

Trots att jag var vid Stadium precis på slaget när de öppna var jag inte ensam, utan många med mig hade kommit på samma snilleblixt. Hittade inte heller något av det jag var ute efter, men hittade mig ett par shorts i funktionsmaterial som jag ska springa i när värmen kommer. Trots att det överlag är billigt på Outlet, är det ännu billigare på barnsidan och dessa kostade mig 49 rikstaler, vilket jag tycker är ganska överkomligt. Ibland är det bra att va småväxt. Ladda upp med lite dri-fit strumpor också... går alltid åt och det finns inget värre än att bli varm och blöt om fötterna när man springer.

Efter milslång kö, kom jag äntligen ut ur affären och började min resa mot Kumla. Halvvägs blev jag såklart tok-kissnödig och det ända stället jag kom på i panik var IKEA. Väl där tyckte jag det var lika bra med en repa eftersom jag fått för mig att uppdatera mina grötskålar. BIG MISTAKE! Så mycket folk. Jag hastade igenom folkmassan och tog mig levandes ut på andra sidan.

Fast besluten om att jag nu behövde nya grötskålar åkte jag målmedvetet till Marieberg och Lagerhaus, där jag hade för mig jag sett nåra fina igår. Parkerade så långt bort jag kunde och där var det inga problem att hitta plats. Hittade inga skålar här heller... dock denna låda som jag ska proppa ner alla skor i, som nu ligger slängda i en hög i garderoben. Tyvärr tror jag att jag har bra mycket fler skor än vad som får plats i den där lådan... men den är fin.

In på Blomsterlandet och köpte klint. Nu har jag ingen aning om vad detta är för typ av blomma, eller om den passar sig att stå ute, men jag tyckte de var fina och Rolle gillade blått, så de fick det bli.

Det är jättefint på kyrkogården nu. Grönska och blommor överallt. Synd att det blåste så ini norden kallt, annars hade jag velat gå runt en repa. Men det får bli nästa gång kanske. Rolles grav är full av blomster... i blått. Sånär som på att stenen inte är på plats, tycker jag den är perfekt. Stenen är hos huggaren och väntar på gravyr och sen kommer det bli ännu finare. Jag är säker på att Rolle är nöjd.

Nu, äntligen hemma, ska jag mumsa i mig en TV-dinner bestående av delicious varma mackor med makrill.

No comments: