Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Men ärligt...

Saturday, June 13, 2009

Men ärligt...

... helg-TV!? Vad är det för skit? Jag vet att jag spytt galla över detta förut, men det är ju så man skäms. Nu klockan 19.00 visas succén "Singing Bee". Succé? Verkligen? Vad har svenska folket för underhållningskrav egentligen? Inga är uppenbart. Nä, då tittar jag hellre på "Skokartongens hemlighet" på svt.

Vad har vi sen då... jo, lite Simpsons-avsnitt (för det är ju inge uttjatat), ett gäng filmer som körs för 20:e gången minst, för att de är för snåla för att köpa in nya och så nåra sura engelska kriminalare. Önskar jag hade nån goe serie hemladdad, men icke och jag kommer inte på nån att ta hem heller.

Nu vet jag vad som krävs för att bli en bra bloggare. Man ska va född och uppvuxen i Stockholm av rika föräldrar, vara runt 18 år.. sådär hälften vuxen hälften barn, blond och hänga runt innehaken på Stureplan. Du måste ha de dyraste väskorna, solbrillorna och skorna och fixa naglar och hår på de dyraste salongerna hos frisörer som fixar kändisarnas hår. På helger och onsdagar super man sig redlös på fin champange (på pappas kreditkort) och man ska ha blivit modellfotagraferad av Bingo Rimer. Detta är inte bara hur du ska leva, men det är också det enda du ska skriva om i din blogg... som ska vara rosa och flashig med glitter och stjärnor. Allt a'la Blondinbella. DÅ och bara då blir du framgångsrik. I alla fall om man kollar topplistorna på exempelvis Bloggportalen.se. Haha, det är ganska kört för mig med andra ord.

Nä... vad jag ska göra är att efter en dusch, ta mig en redig skål med daimglass och krypa ner i soffan och sen kan de visa vad de vill på TV.

Nya äventyr imon.

2 comments:

C.Hjort said...

Sopranos är jag ju lite sugen på att tanka hem, annars har jag idétorka också. jag har iaf ufc på tv4sport att se fram emot kl 21, men först ska jag laga mädda :P

Hannastacia said...

Sopranos kanske vore läge, men just nu orkar jag inte.