Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mr M. Jackson - King of Pop

Friday, June 26, 2009

Mr M. Jackson - King of Pop

Jag har väl aldrig varit nåt jättefan, men är man uppväxt på 80/90-talet är det ju få som inte lyssnat på hans musik. Då verkade han fortfarande ganska normal också.


Blev han verkligen 50!? Shit, jag trodde han va yngre. Det var väl egentligen bara en tidfråga innan han dog så som han levde. Hans "renlevnad" var ju rent vanvettig och skadlig och han såg ju ut som ett skelett. Klart hans lilla kropp inte orkade tillslut. Han var ju inte frisk i huvet heller. Oavsett om han var pedofil eller bara inbillade sig att han själv var ett barn, var det ju uppenbart att han inte mådde psykiskt korrekt heller och det verkar ju inte direkt som han fick nån hjälp med detta (och fick han det var den ju helt misslyckad). Kanske hans död var en välgärning... för hans egen skull alltså... kanske han får lite lugn och ro nu. RIP!

No comments: