Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Variousity

Tuesday, June 09, 2009

Variousity

Å, den tråkiga tisdagen är snart över. Den var dock inte så farlig idag... dels för att det är full rulle på jobbet så dagen gick blixtfort och dels så flexade jag ut tidigare för att gå till frissan. Blev ganska nöjd tror jag, men det återstår ju att se hur det blir när man tvättat ut allt klet. hon hade i nåt slags mirakelpulver i hövve på mig idag som jag blev mycket imponerad av. Mitt hår är ju i princip självkammande (har inte kammat eller borstat håret sen jag var liten) och det gör det ju i princip omöjligt att tupera. Efter 5 minuter har självkamningssystemet rätt ut det och det ser nykammat ut. Med pulvret i hårbotten blev det vips volym precis där man ville bara med ett handrufs. Glömde såklart bort att köpa mig en pygméflaska för 170 kr men det lär jag ju ska göra.

Från USÖs intranät idag:

Facebook spärras från landstingsdatorer

090609

Från den 10 juni går det inte att nå Facebook från landstingets datorer längre. IT-ledningsgruppen har beslutat att inte tillåta användningen av Facebook från landstingets datorer på grund av att det kan inverka negativt på nätverket. Ökat användande av Facebook från datorer som ingår i landstingets nätverk kan också ge en ökad riskför driftstörningar samt att virus och annan skadlig kod kan spridas.


Suck, vad ska man nu göra på jobbet? Nårrå, skämt å sido, det var väl väntat. Jag tror en stor anledning också är just att få bukt med surfandes på arbetstid över huvudtaget. De flesta av mina kollegor har Facebook och jag vet att de flesta då och då går ut och kikar lite. Aftonbladet är ju också en poppis sida för alla åldersgrupper och jag undrar just vad den sidan, med all jäkla flashgrafik gör med nätverket.


Strawberry fields forever

Jordgubbsdax! Köpte min första låda för säsongen idag! utanför Ekersch av en utlänsk kvinna. Hon hade svenska som var ganska stora i en liten ask för 38:- och belgiska som var mindre och i större ask för 28:-. Jag kan inte så mycket om olika sorters gubbar (om dom inte har eller har haft en prostata), men man hör ju alltid att svenska ska vara godare. Eftersom de belgiska såg godare ut frågade jag henne om det var stor skillnad i smaken och hon svarade: "Det är en smaksak, en del tycker bättre om svenska och en del tvärtom" (jag frågade alltså inte vilka som var godast, utan om det var skillnad). Inte ett dugg klokare och aningens förvirrad valde jag en belgisk låda. De va skitgoda i alla fall. Får bli nåra i filen ikväll minsann.


Bloggingenjör H(ell) Svärd

En ny tidning pryder hyllorna i affären. Det är PC för alla som gett ut Bloggmagasinet. Här kan man alltså lära sig hur man blir världens bästa bloggare, hur man tjänar pengar på sin blogg och få tips och idéer till uppslag och vad man ska göra för att få folk att läsa. Allt detta för ynka 129 riksdaler! Hutlöst! jag tror detta tills trots att jag ska köpa mig en upplaga. Jag behöver ju lektyr till mitt köksbordätande. Och sen kan ni alla titta på när jag blir världsledande inom bloggvärlden och bygger bloggimperium och tjänar storkovan... eller nåt sånt.

The curiosity is killing me

När jag gick ut för min kvällsrunda stod 2 polisbilar och en piketbuss på parkeringen utanför. Det var ingen direkt action, utan det stod en hel drös med poliser och pratade med två karlar som såg ganska prydliga ut. När jag kom åter efter ca en timma stod de kvar! och nu ca 1½ timma senare rullade sista bilen härifrån. FAN, va nyfniken jag blir. Nåt måste ju hänt eftersom de var så många och va kvar så länge, men vad, vad, VAD??? Det får jag nog aldrig veta.



Itchy and scratchy

Till sist vill jag informera om att jag håller på att bli helt och hållet vansinnig p.g.a. ett fläck, så liten och ynka, på höger hals/axel som kliar nåt så vansinnigt. Det syns ingenting! förutom det illröda bännande efter att jag rivit. Smorde med Betnovat, som ju ska vara en stark kortison, men inte hjälpte det. Detta må gå över illa kvickt annars är jag rädd att det lilla av mitt förstånd jag har kvar försvinner.

10 comments:

Eva said...

En sån där burk med hårpulver har jag hemma! Funkar asbra när man vill tupera riktigt mycket! Tror det finns två sorter ute på marknaden nu, min kostade 99:- på NK.

Hannastacia said...

Asså? Har du ett namn pån?

Ellen said...

jag har också pulver! riktigt bra faktiskt.. röd burk, osis tror jag den heter. 119:- kostade den iaf hos en frisör här i jkpg.

C.Hjort said...

om du blir rik på bloggerierna så får du köpa lite coola grejer till vårt ryska palats/brasilianska strandbar. sandsäck och folköl typ :D

C.Hjort said...

hej igen :D det verkar ha varit en skottlossning i ditt område igår vid 17-tiden. det var nog polisens utredning du bevittnade

Eva said...

Osis Dust är den som är lite dyrare, fast jag (med flera) tycker faktiskt att den som jag har, k.style (Lakmé) är lite bättre än Osis Dust.

CiBag said...

Detta pulver har blivit en snackis ;) Ellen tjöta om d när jag va i Jönköping sist me... Du får gå å köpa! Själv besitter jag magiska krafter och kan tupera mitt hår alldeles själv, utan något pulver till hjälp ;)

Hannastacia said...

Pulver va poppis ja. Om Osis är en röd liten barbapappaformad burk var det nog den de hade hos frissan, men som sagt för 170!

Skottlossning säger du!?! Hjälp! Vart har du sett det?

Hannastacia said...

Nu såg jag om skottlossningen. Det hände ju utanför Nobel (hör och häpna) s¨å det borde inte varit det, för dessa herrar stod här ute på grusparkeringen.

C.Hjort said...

na.se stod det på. jag kollade när du skrev att det varit poliser i farten och det stod en notis om det.