Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The beginning of a new week

Monday, June 15, 2009

The beginning of a new week

Måndag morgon. Ser ut som jag får inviga mitt nya paraply, men det känns som om det kommer bli en bra vecka. Jag ska vara heltid på mottagningen hela sommaren och det känns skönt med tanke på röran uppe på avdelningen. Blir lite krångligt med mina egna patienter, men det löser jag på nåt sätt.

Denna vecka behöver jag bara tre matlådor. Fredag är ju ledigt, men jag insåg också nyss att jag i morgon har möte 12.00-13.00 och därmed får arbetslunch... on the house så att säga.

Sen är det ju kortvecka. Ledigt på fredag och torsdag kväll får jag träffa darling igen.

I'm in a good mood. Hoppas dagen inte bjur på några överaskningar som förstör detta.

2 comments:

Eva said...

Vad roligt att du uppdaterar så ofta! Vi har börjat läsa om RSS i skolan nu, så jag ska lägga in din blogg i mitt egenkomponerade RSS-flöde så fort det är färdigt ;)

Hannastacia said...

RSS är suvve... jag kör Google Reader. kan sköta den mesta surf från en enda sida. Guld! Fast du får inte glömma gå in på själva sidan (min alltså) annars får jag inga träffar i min goe statistik (eller pengar).