Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Midsummer roadtrip

Friday, June 19, 2009

Midsummer roadtrip

Helt spontant blev det en repa till Gbg på midsommar. Regnet stod i backen och åskan gjorde att lägenheten skakade och samtidigt satt mina goa brudar Cillan och Ävan i Gbg (ensamma kvar i storstan) och locka med mat och drinkar.

Vi tog ett snabbt beslut och tog HellSaab och drog iväg. Jag har aldrig åkt på en sån tom väg. Antar alla redan var framme på sina midsommarställen för vi var banne mig själva på motorvägen. Hade aldrig varit hos Cillan förut (ho har flyttat) och det enda jag hittar till är Hisingen, men då det inte var en enda bil i stan var det inget problem att hitta. Faktiskt ganska scary med ett tomt Gbg.

Så nu sitter vi härna.. jag, Bäjb, Cillan, Ävan och Annelie, har ätit god mat (vegetarisk even) och jag dricker jordgubbsgift och känner hockeymasken komma an.

New update tomorrow. Ha en lovley midsummersch!

1 comment:

Eva said...

Det var sååå lovely att träffa er! Tack för en trevlig kväll.