Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Arise, Steve Irwing and come to my rescue

Monday, June 01, 2009

Arise, Steve Irwing and come to my rescue

Summersch!
Vi måste väl ändå börja med att kommentera vädret, som sig bör när det är så här. Helt underbart! I alla fall om man är utomhus. Suttit instängd på jobbet hela dagen och missat massor av det härliga och imon ska det tydligen bli regn igen sägs det. Nästan skönare med regn när man tvingas va inne. I min lägenhet är det som en bastu. Jag kan dock, till skillnad från Secretary LouLou (lider med dig) öppna mina fönster nu när jag förnyat mina insektsnät... men vad hjälper det? Jag har morgonsol i kök och sovrum och från lunch byter den sida och skiner in i mitt vardagsrum tills den går ner i princip. Det är så ini norden varmt härinne. När jag fick renoverat förra julen plockades mina persienner ner för det var inte mycket att ha... typ snören med några persiennblad som hängde åt olika håll och i vinklar.. så nu har jag inget skydd alls mot strålarna. Måste skaffa nåt att skymma med, för så här kommer jag aldrig stå ut (om det inte blir en väldigt kass sommar d.v.s.) Men nu ska vi väl inte klaga hörni. Det är ju underbart med sol och värme! De har öppnat Varbergabadet nu, så jag ska försöka komma ihåg att stoppa en tjuga i BH:n nångång och ta ett dopp efter en runda.

Sonisphere skulle det kunna bli istället för Metaltown i år.

Tänk att jag hade helt missat detta, men det slår ju Metaltown med hästlängder. Dessutom bara en dag... det är vad jag pallar nuförtin. Vad som behövs är en designated driver så tar man sig ju både dit och hem utan bekymmer, då det enligt utsago bara ska va runt 15 mil från Värnamo.

Ska bli otroligt häffa (om det nu blir nåt) att se Metallica. Jag har nämligen inte gjort det förut, trots att det varit ett favvoband sen jag låg i vaggan typ. James har ju gått och blitt lite till åren, men han är fan lika het för det. James Marshall Folke is for you!

Ska anmäla Christian och Matte till Guitar Hero tävling tänkte jag (HAHAHAH) bara för att de älskar spelet så mycket.

Priset är en resa till Hultsfred för att framföra klassikern "Enter Sandman" i Guitar Hero på Metallicas egna scen inför tiotusentals av bandets fans.
Vem skulle inte vilja göra det? hahahahah.

Hur gör man då, undrar nu Christian och Matte ivrigt och stampar med fötterna frenetiskt. Jo, grabbar allt ni behöver göra är:
Bilda ett Guitar Hero-band. Sättningen består av gitarr, trummor och sång. om ni är fler i bandet
(Dado eller!?) spelar ni även bas. Öva lite extra, och repa gärna in "Enter Sandman" så den sitter.
Gå ner till din butik, provspela inför en jury som bedömer skills och ima
ge. Juryn avgör sedan om ni är det lyckliga band som får chansen att leva ut era rockdrömmar inför en livepublik.

Hahahahaha, jag ligger på golvet och vrider mig av skratt.

Skönsång? ja, vi får väl se
Det sitter en lapp nere i trappen om att det kommer bli livat här ikväll. Enligt musikskolans tradition ska en manskör sjunga serenad till kvinnan utanför våra balkonger ikväll! Någon gång mellan 20 och 23. Varför i hela friden då undrar jag. Ska de gå runt och sjunga utanför flera balkonger eller är våra speciellt utvalda? Konstig tradition är det i alla fall för jag har bott här sedan typ 2003 och det har banne mig aldrig hänt förut.

Dagens lärdom
Nå fruktanvärt har kommit till min kännedom idag också. Efter att förra året (eller om det va två år sen) fått det faktum att nyckelpigor bits kastat rakt i ansiktet, har jag i dag blivit upplyst om att ormar simmar! Ingenstans ska man få va i fre'. Jag har nog nånstans i bakhuvudet kännedom om att det finns ormar som simmar... som är typ simormar (och nä, jag menar inte ål). Men inte att vanliga ormar simmar. De ska inte kunna bitas i vattnet sägs det, men det räcker väl med att de finns där och kan slingra sig runt benen på en. Jag är inte rädd för ormar, men tycker inte om att bli skrämd, så nåt bad i Hjälmaren (där det då tydligen kryllar av simmande ormar) blire väl inte.

7 comments:

mamsen said...

Nästa lektion blir i biologi, ormar simmar, såväl snokar som huggormar,trodde du lärt dig allt om det som flyger, kryper och krälar av din far men så var det tydligen icke.

Hannastacia said...

Kanske kan va så att jag blev överdoserad som barn och har förträngt allt?

Linda said...

Varför orkar man bara med endagsfestivaler? Har det med åldern att göra?

Linda said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mamsen said...

Nu blir det att lära sig trodde du läst "natur" för att bli syster men där ingick tydligen varken djur eller natur, hur många äventyr ska jag tvingas ut på för att uppdatera dig?

C.Hjort said...

sen när gillar du metallica??? skummis. det blir inget jävla whitetrashentertainmentguitarhero för mig och matte, det ska vi vara på det kruttorra med. som straff så är du den predestinerade bilföraren. klockrent. fan va man fixar och donar. alla djur ska väl kunna simma från födseln typ, så att ormar simmar är ju lika självklart som att ekorrar är coola. eller?

Hannastacia said...

Jag har väl alltid gillat Metallica!... bara inte så fanatiskt som vissa andra. Det finns inget självklart med att ormar simmar.. de har ju inga fenor... eller ben heller för den delen. De borde ligga blixt stilla! Guitar Hero it is.

Mamma: vi får ta hela Hjälmaren runt nästa gång :D

Linda: Åldern har definitivt med saken att göra...