Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Amnesia

Saturday, June 27, 2009

Amnesia

I morse på Dr Phil var det om en man som tappat minnet efter en misshandel och inte visste vem han var. En annan donna hade inget minne av sina barn och ungdomsår efter att ha blitt drogad och inget visuellt minne efter en olycka.

Vad man ska skylla vårt kassa minne på vet jag inte, men nåt fel är det. Jag kallar det shopping-amnesia. Igår var planen att äta smäcke ägg- och räkmacka till suppersch. Eftersom vi inte behövde mycket annat än just räkor skrevs det ingen shoppinglista. Vi kom hem med en kasse full av grejer, men inte en räka så långt ögat kunde nå. det fick bli macka utan räkor.

Nyss, precis hemkomna från Citygross, började vi förbereda för spagetti och köttfärsbrännvin bara för att upptäcka att vi inte handlat någon köttfärs. Denna gång hade vi till och med en shoppinglista med Köttfärs högst upp på listan.

Så nu sitter jag här och väntar på Big C som tatt bilen till affären för att inhandla för idag hade vi inget alternativ.


Lyckades äntligen hitta Sommarchokladen! Den va totalt Yummielicious!

No comments: