Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hanne handgranat

Monday, June 15, 2009

Hanne handgranat

Idag har jag hittat så mycket skojligt i tidningarna att jag knappt kan hejda mig. EN till måste jag bara kommentera och det blir denna som drog vinstlotten.

Till vänster i bild ser ni Hanne Nabintu Herland, religionsforskare och debattör, har tjötat på Kristelig Folkpartis valupptaktsmöte i Trondheim. Att hon ens höll tal där säger ju sitt för mig (kan Hanne va fördomsfull, kan även Hanna). Detta är ju lite som Jonas Gardell i kyrkan, fast ändå inte och tvärtom. Och kolla på bilden... hon ser ju helt vild ut!


Ur artikeln i Aftonbladet:

"Jag förstår att män vill ha ryska och thailänska kvinnor. De gillar åtminstone sex och lagar god mat"
"Norska kvinnor säller för många krav på mannen, men inte på sig själva. Andra kulturer är bättre på att lära upp kvinnorna att illfredställa mannen sexuellt. Mannen behöver se och kvinnan borde vara Hängiven att tillfredställa mannen"

Haha, hon är rolig den. Det roligaste är dock reaktionerna från läsarna som jag roat mig med att ögna igenom. Karlar som hejar och hojar om hur rätt hon har.

"Rätt åt er, bortskämda svenska kvinnor". Bortskämda hur? För att vi vill ha samma saker som er?
"Svenska kvinnor blir aldrig nöjda". Nä, men vad tror du det beror på Einstein? Take a look at yourself.

Nä, jag tror faktiskt ni grabbar är ganska nöjda med oss nordiska kvinnfolk, men spy ur er lite för all del, så ni blir tillfredställda av att ha hävdat er manlighet. Vi vet vad ni går för ändå. Puss.

2 comments:

Eva said...

Men Hanna, hon har ju helt rätt, kvinnan är ju enbart till för att tillfredställa sin man....ehh...?

Hannastacia said...

Jaha, haha, var det så det va. Det hade jag glömt.