Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 56 stjärnor i nyllet

Friday, June 19, 2009

56 stjärnor i nyllet

Jag vet att detta är yesterdays news, men det är ju nåt så otroligt dumt att jag bara måste kommentera.

Bakgrunden då: Jo, en 18-årig belgisk flicka ville tatuera tre stjärnor i ansiktet. Hon somnade och vaknade upp med 56 stjärnor i ansiktet. Nu är hon förtvivlad och stämmer tatueraren på kostnaden att att få bort den.



Ok, nu är det för det första så här att man somnar inte när man blir tatuerad om man inte tagit någon form av tranquilizer. Jag har nio stjärnor i samma storlek som hennes (fast guschelov inte i ansiktet) och det tog typ 30 sekunder att göra (kanske lite mer, men snabbt gick det) så även om man kunde somna, skulle man knappt hinna med tre. Min slutsats är att hon antingen ville ha alla stjärnorna eller va alkohol eller drogpåverkad annars är det helt omöjligt att detta ens kunnat ske.

Killen med nålen påstår att hon var nöjd med stjärnorna när hon lämnade studion, men ångrade sig när hennes pappa oh pojkvän sett dom, vilket ju inte låter helt otroligt i mina öron. Enligt Metro har tatueraren erbjudit sig att betala halva kostnaden för borttagandet av tatueringen och det tycker jag är väldigt hyvens av honom, trots att jag anser han inte skulle behöva betala en spänn.

No comments: