Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Another day goes by

Tuesday, June 30, 2009

Another day goes by

Ok, vad har denna tisdag erbjudit livet då? Jo, för det första vill jag berätta att jag är väldigt mobil just nu. Bredbandet kom idag (såklart efter att ha försökt spåra det framgångslöst i telefonköer igår). Funkar finemang och beter sig inte så väldans mycket slöare än mitt andra (som långt ifrån kommer upp i full hastighet). Ska kö på detta ett tag så kanske jag kan säga upp mitt andra sen (när den nya bindningstiden går ut d.v.s.).

På jobbet har varit fruktansvärt hett som vanligt. Som tur var inte direkt anstängande dock. De flesta läkarna har nu semester och därmed inte mycket mottagning. Vi kör på med sjuksköterskepatienter och telefon, men det blir mycket dötid. Lite frustrerande för har man inget att göra inne vill man ju ut! En av sekreterarna var på Jysk igår och köpte parasoller till vår uteplats så nu kan vi sitta där och äta i skugga. Underbart.

Nu har jag varit krasslig allt för länge. Trots halsont och senare hosta har jag ju inte mer än nån dag sådär mått dåligt och träningsabstinensen är stor. Har i ca en vecka hållt mig till enbart promenader, men idag testade jag krafterna. Eftersom jag ville undvika solen så mycket som möjligt bar det av till Karlslundsspåret. Där var jag och 100-tals andra motionärer. Vad jag tycks glömt sen sist är att jag fullkomligt hatar underlaget i det spåret... det består av typ sandstrandssand och lite barr. Och så en jävla massa backar. Som om det i sig inte vore jobbigt nog är 30 graders kvav värme inte opimalt. Kroppen är inte i toppform. Var tvungen att stanna ett par gånger och jag kände hur jag lyfter axlarna för att hjälpa till att andas. Jaja, det blir väl bättre. Hur som helst måste jag säga att det känns underbart skönt nu efteråt.

Nåt som känns mindre skönt är att jag inte har nåt varmvatten!? Nu kan ju tyckas att det inte är nån katastrof i denna värme, men att duscha efter en svettig löprunda när kroppens temperatur är typ 40 grader är fan inte gutt. Kändes som att duscha i rinnande is. Förutom att det var fruktansvärt obekvämt är det dock ingen större skada skedd. Nån minut senare var jag lika varm som innan.

Inte heller min Hellride är i toppform. Jag tror han kommit ner med (väldigt amerikanskt uttryckt) en lätt pyspunka. Vad ska jag ta mig till? Jag kan ju inte åtgärda sånt. Den höll i alla fall fram och tillbaka till Karlslund fast det va bra platt vid ankomst hem. Får väl ta med han till farbror Hellride-doktorn nån dag. Stackarn.

13 arbetspass kvar... bara att härda ut.

No comments: