Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ågren är på besök

Monday, June 29, 2009

Ågren är på besök

Jag är mycket glad att jag i sista sund beslöt mig för att gå upp på vinden och hämta fläkten igår kväll. Det var ändå varmt, men överkomligt.

Har trots detta knappt sovit en blund p.g.a. hostan från hell. Kan Jang funkar uselt denna gång. Dessutom smakar det fruktansvärt illa, så jag får nog gå till apoteket idag och se om jag hittar mig nåt annat.

Denna vecka (och nästa) ska bli intressanta. Vi går verkligen på minimibmanning, med en person i telefon och två ute på mottagningen. Det innebär att det inte finns utrymme för nåt extra eller nåra förseningar för att det ska flyta på smidigt. Dessutom har jag den stora äran att vara köksa denna vecka. Det innebär se till att frukosten är dukad, att diskemaskinen körs, att beställa frukostvaror och att städa efter alla griser när dagen är slut. Låter inte mycket för världen, men det tar sin lilla tid och tid, mina damer och herrar, är ju något av en bristvara.

Jag vill inte!

No comments: