Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 15 poliser jagar fildelare, en trillar ner och slår sitt lilla huvud

Monday, June 15, 2009

15 poliser jagar fildelare, en trillar ner och slår sitt lilla huvud


Polisen storsatsar på kampen mot fildelare. Minst 15 poliser ska nu arbeta med att utreda upphovsrättsbrott och hjälpa de två specialåklagare som sedan tidigare finns tillsatta.


Är det verkligen vad polisen ska lägga sina resurser på? När vi samtidigt har våldtäktsmän och barnmördare överallt tycks det som. Och vad kan 15 personer verkligen göra? Förstår de inte hur många fildelare det finns därute? Nästan varenda Svensson delar ju filer, eller i alla fall laddar hem filmer, spel och musik till sig själva och till sina barn. Det är ju fasen bland det första barn lär sig då de får sin första dator. Man undrar ju lite vad de har för strategi för att få fast bovarna. Ska de på random börja sätta dit folk? Nä, detta känns lite som att spola ner pengar i toaletten, men vafan... lycka till.

4 comments:

Mikaela said...

jag håller med dig. låt oss ladda hem från nätet. Stoppa våldtäksmän och mördare. de kastar pengar i sjön!

Hannastacia said...

Ja, men tyvärr blir man inte heller förvånad. Ekonomin kraschar, men DETTA har vi råd med?! Skrämmande.

Eva said...

Helt galet, men jag antar att dom har hård press utifrån. Amerikanska skivbolag skiter fullständigt om kvinnorna här så blir våldtagna med rakblad, bara dom får tjäna pengar på "sina" artister. Och USA - som vi alla vet - går ju före allt....

Staffan said...

IPRED ska ju inte vara till för att jaga en och annan privatperson säger ledaren. Lagen gör ingen skillnad mellan er snattare och den store rövaren. Snattaren är den som åker fast.
Nej ordentliga insatser för de som skattefuskar på alla de sätt. Då får vi pengar till den gemensamma sektorn.