Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mungiporna neråt

Sunday, June 07, 2009

Mungiporna neråt

Näää-ä, va snabbt helgerna går! Gårdagen bara svischa förbi. Trots att det var sol nästan hela dagen igår, var det ju ingen direkt värme, så nån utomhusaktivitet blev det ju inte. Värnamo stad var ganska tom igår... har folk trots vädret begett sig ut på landet för att sitta inne framför brasan och skaka under en fleesepläd? Hua.

Råkade se ganska mycket av fotbollen igår... Sverige-Danmark. Fy va tråkigt det är att kolla på fotboll. Trist för alla som bryr sig att förlora på hemmaplan på nationaldagen, hihi.

Sen såg vi "Ett tal till nationen" med Magnus Betnér. Vet inte om han är speciellt rolig, men han säger ju en hel del vettiga saker grabben.

Idag skulle man ju rösta också. Jag erkänner här och nu att jag kommer finnas med i den procentsatsen som inte röstat. Jag hade inte en tanke på att det var idag och jag är ju här... utan röstkort eller någe. Och förtidsrösta... ja, det hade man ju kunnat gjort, men jag har väl inte lagt allt för mycket energi på att försöka komma ihåg det. Så, blire allt nu helt fel i valet och Sverige går under, får ni väl skylla på mig.

Misstänker jag har något av en helvetesresa framför mig idag. Bilkön jag satt i förra gången lär va idag med eftersom de inte kommit någonstans med det vägarbetet. Dessutom är det någon mässa i helgen i Jönköping folk väl ska ta sig hem ifrån. Och sen är det alla trötta Sweden rockare. Man kan ju hoppas de passerat redan då, men den risken är ju minimal, eftersom de måste nyktra till först. DAMN! Man undrar ju om jag skulle kunna undvika detta på nåt vis, typ genom att åka nån annan tid, men jag tror inte det spelar nån roll... om jag inte åker nu d.v.s. och det vill jag ju inte. Vägen på andra sidan Vättern är inget alternativ heller, för den tar en timma extra och det är vägarbeten där med enligt Vägverket. Nä, det är bara att mentalt förbereda sig och värma upp vänsterfoten lite extra innan jag åker.

No comments: