Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hold yer horses.. det är ju ett helt år kvar!

Friday, June 19, 2009

Hold yer horses.. det är ju ett helt år kvar!


Ärligt talat. Det är ett helt år kvar, men vi ska redan få utstakat hur skiten ska gå till! Ja, skiten! säger jag för detta bröllop gör mina ögon svarta bara jag tänker på't. Det är absolut inte så att jag missunna Victoria och Daniel deras bröllop, men jag tycker de ska stå för festligheterna själv, precis som alla andra får göra. Ett normalt bröllop är inte billigt och vissa sparar varenda surt förvärvad krona för att kunna genomföra det men dessa två behöver inte tänka en tanke på detta, utan får allt serverat på silverfat (fast det skulle inte förvåna mig om de får fat av guld och diamanter).

Inte nog med att de slipper betala allt. VI ska göra det! Som tur är har jag lyckats missa tidningarnas spekulationer om hur mycket kalaset kommer kosta och jag vill inte höra heller. Läste nånstans att det inte är klart om det kommer betalas med skattepengar... men vad är det då för pengar? Var kommer de ifrån? Ligger det pengar och skräpar nånstans för detta spektakel? Bara tänk vad man skulle kunna göra istället för dessa pengar. Det rimmar väldigt illa för mig att man är beredd att slänga så mycket pengar på detta, när landet (och världen) är i ekonomisk kris.

Jag har inget emot vare sig Victoria eller Daniel... (mig inte så mycket om dom överhuvudtaget), men monarkin känns väl aningens förlegad, dontcha think? Kan vi inte hitta på nåt nytt skoj istället för att representera Sverige... typ en maskot? Mitt röst går till gosedjurs-sköldpaddan jag såg på Citygross igår.

1 comment:

CIBag said...

Fram för republiken :)