Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Top 8 ways to wear an ESE bandana

Monday, March 29, 2010

Top 8 ways to wear an ESE bandana


Ok, minns ni att jag köpte en bandana i Austin. Det var bandet ESE (MySpace) som spelade. Latinopunkrock eller vad man nu ska kalla det. Jag köpte en bandana för att någon sa typ: "support ESE and buy a t-shirt or bandana". And so I did. Jag tyckte synd om dom för det var nämligen inte mycket till drag när de spelade. Jag har för mig att de var urkass, men nu när jag lyssnar låter det prick som vilket punkrockband som helst... jag tycker det är riktigt bra. Lyssna speciellt på "Waz up Ese"... Det är ju faktiskt en ganska rolig och originell grej att kombinera latinoköret med denna typ av musik.

Men... vad ska man med en latinobandana till? Eftersom jag har skittråkigt när jag ligger här och snörvlar tog jag tillfället i akt och testade lite bandanastyles och här är några jag kom fram till... möjligheterna är säkert oändliga.


Gå nu in på Ese på MySpace och släng ett öra. Dom finns på Fejan också såklart.

I say what's up and you say Ese! ESE!


Image and video hosting by TinyPic