Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: DARN COLD

Sunday, March 28, 2010

DARN COLD

Jag tog mig ut till slut, men det tog lååååång tid innan jag vågade. Och när jag väl kom ut kände jag mig som en alien... livrädd. Jag lyckades gå i mycket långsam takt i ca 45 minuter innan jag trodde jag skulle falla ihop på riktigt. Det var SKITJOBBIGT!


Jag som hade hoppats kunna komma igång och träna så snart jag kom hem och kommit över den värsta jetlaggen... dvs i mon, men det känner jag ju redan nu att det blir ju inge med det. Frågan är om jag ens tar mig till jobbet. Gu, så pinsamt att behöva sjukskriva sig första dagen efter semestern, men vad gör man? Jag kan ju inte ta emot några patienter som jag låter och snorar. Usch, bara att hoppas en god natts sömn och en jäkla massa Ipren, NyQuil och nässpray gör susen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: