Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: RUT against vägglöss

Wednesday, March 10, 2010

RUT against vägglöss

35% av de som utnyttjar RUT är höginkomsttagare. Orsaken enligt mig är i alla fall inte att det att folk inte har råd. Jag vet flera på mitt jobb som har städning då och då... eller fönsterputs o.s.v. Det är inte speciellt dyrt och det finns ingen ekonomisk anledning till att endast denna klunga människor skulle använda det mer. Jag tror mer det handlar om att höginkomsttagarna är mer vara att köpa tjänster (haha, de där lät dumt, men ni hajar). De flesta arbetarklassfamiljer med ett gäng ungar skulle ha råd, bara det att de inte ens tänker tanken. Vilket ju är synd, för inte allt för sällan hör man dessa klaga över hushållsarbetet och hur det stjäl tid från barnen.


Kanske skulle fler städföretag aktivt försöka locka köpare genom exempelvis utskick i brevlådan och liknande. Jag tror faktiskt en hel skulle nappa om de bara insåg att de har råd. Jag har faktiskt flera gånger funderat på om detta inte vore nåt. Inte regelbundet kanske, men att nån kommer och städar min lya en gång i månan skulle ju inte vara helt fel. Och då kanske jag slipper vägglössen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: