Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tunnklädd

Thursday, March 11, 2010

Tunnklädd

Idag gick jag till jobbet i tunna byxor och mina nya Vagabondskor. Varför? Jo, byxorna av den enkla anledningen att jag ville testa om jag pallar kylan i morgon på tåget eller om jag måste ta något under och skorna av den anledningen att jag ju inte kunnat gå in dom nu innan resan. Det vore ju förödande om jag bara har ettpar skor med mig och får skoskav.

Men det gick bra... både med byxor och skor. Lite kyligt om fötterna, men med en extra strumpa i väskan ska det nog gå bra. Inte ens en föraning till nåt skav! Och eftersom jag slippa byten under tågresan i morrn ska det nog funka med byxan med.

Dagen har varit otroligt slapp. Den började med en avbokning på en 1,5 timmas-tid, så jag trodde dagen skulle bli evighetslång. Jag fann dock lite smått att pyssla med och tiden gick riktigt fort. Eftermiddagen spenderade jag med att mata in uppgifter i datorn från journaler och det fick tiden att gå det med. Och nu är det bara i morrn kvar!!! Mellan 7.30 och 13.30 ska jag få gå och längta på jobbet innan jag kan bege mig hemåt. Sen blire att slänga ihop det sista snabbt innan mamsen kommer och hämtar mig för att köra mig till tåget 15.10. Faktiskt skönt att inte ha allt för mycket tid emellan... skulle bara bli jobbigt att gå och vänta. Jag har ju packat klart allt utom handbagaget redan.

Jag flexade hem lite tidigare så jag kan ta det extra lugnt ikväll. Det blir ett extrainsatt Stacias Sunday Spa... vi kan kalla det Stacias Thursday Mind n' Body Treat. Men det blir först efter jag tillgodosett mitt kontrollbehov och gått igenom att jag verkligen stoppat ner allt jag behöver ha med mig.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: