Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Headhunters

Friday, March 19, 2010

Headhunters

Efter utflykten hängde vi på haciendan med Dave en sväng innan vi åkte in till stan. Solen stekte och jag tror minsann jag blitt lite röd på bröstet. Idag (fredag) är det dock sämre väder igen, så det försvinner nog snabbt.

Dave and his crue på haciendan.


Headhunters blev stället för kvällen. Vi skulle till ett annat ställe först, men köerna gott folk... köerna. Headhunters var precis lagom. Inte för stort, inte för litet och bäst av allt... inomhus.


Vi hittade lite random polare. Christian riskerade livet genom att gå fram till snubben ovan för att bli fotad. Nu var han ju en trevlig kis, men man kan ju undra vad Christian sagt om han frågat varför... "öhh... jo, för att du är stor och svart?". Killen jag och Deja står bredvid var säkert 2 meter lång, med minst lika långt hår och han hade dessutom de mest fascinerande ögon jag nånsin sett. Han liksom gick och lyste genom lokalen ovanför alla andra. Potty och Otto hittade inga kompisar så de fick ta varandra, men det funkar ju det med.


Lyckades få ett foto av mannen med den bästa tröjan i världen. Killen till höger i bild är min nya hjälte. Jag minns inta hans namn, men han jobbade på stället och hade gjort så i måååånga herrans år. Han har obotligt lymfom OCH lungcancer och har fått sina dagar räknade många gånger. Han berättade att han nu slutat med all behandling eftersom den bara fick honom att må så fruktansvärt dåligt. Det enda han tar nu är värktabletter och det är det enda han vill ha. Ingen sprit, inga droger. Nu vill han istället leva den lilla tid han har kvar och det bästa han vet är att vara på sitt hak (Headhunters då) med sina polare. Helt fantastisk man. Han spelar med sitt eget band på lördag... förhoppningsvis kommer vi dit så vi kan se det.


Två random band. Latinos doing metal var så himla roligt att se att jag köpte en bandana med dom för att supporta. Vad jag ska med den till har jag ingen aning om. Den är fruktansvärd i en massa glada färger. Måste ta ett kort så ni får se.


Boys beeing boys... or was it the phantom?


Första bandet som spela när vi kom, Crank County Daredevil, var riktigt jäkla bra. Jag var tvungen att köpa mig ena t-shirt. Hoppas den passar bättre än Hank III thischan som inte var nåt vidare bra (dock ursnygg).

Goatwhore lira sist. Det var ju de som var anledningen att vi gick till Headhunters till att börja med. De var faktiskt också riktigt bra. Hörde dem för ca 5 år sedan och hade för mig att jag inte var överförtjust då, så antingen har de blitt bra mycket bättre eller så lyssnade jag inte tillräckligt noga.

Efter konserten handlade vi lite prylar igen. Jag, Otto och Pontus köpte varsin hoodie. Jag köpte dessutom en tnaktop till och de andra köpte lite annat. Ben Falgoust, sångaren, sålde själv och eftersom det inte var så många andra som handla pratade vi en stund med honom. Otroligt trevlig kille. Förutom att de spelar på lördag igen här, ska de spela på onsdag, i deras hemstad New Orleans!!! Passande va? Vi lär ju ska se detta spektakel.

Nu har klockan hunnit bli 10.47 och grabbarna ligger som döda sillar och snarkar. Hur ska jag få liv i dom tro? Kanske diska?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: