Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tejas & Chuy's

Wednesday, March 17, 2010

Tejas & Chuy's

När vi väl kom ut hamnade vi på Texas museum. Jag smygfotade lite, fast man såklart inte fick, men när jag såg de gamla benisinpumparna och Buddy Holly var jag ju bara tvungen. Nu kan jag allt om TExas historia... nästan i alla fall. Mycket intressant.


Efteråt blev det lunch/middag på Chuy's, en TexMex-resturang. Det ser inte så aptitligt ut (kolla tallriken ner till höger) och det var inte supergott heller, men jag blev pröpamätt efter en tredjedel och det var omöjligt att få ner mer. Supermysigt ställe i alla fall.

Ikväll blire Hank Williams III inne i stan. Allt vi väntar på är att alla grabbar ska bli färdiga i duschen och sen bär det av. Det är ganska kyligt ikväll så jag ska ta mig en ordentlig funderare på vad jag ska ta på mig. Vi höres mer i morgon people.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

PollyJo said...

Åhh P-J och jag missade precis honom i New Orleans, jag vill oxå se... :/ Får kanske vara nöjd med Rocky eriksson.... Kram