Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Psykosomatisk förkylning

Monday, March 08, 2010

Psykosomatisk förkylning

Det är diagnosen jag ställt på mig själv. Jag mådde ju bra i helgen, förutom att jag kände av trötthet, men i morse vaknar jag med ont i halsen, snuva och nysningar igen. Kan ju inte vara annat än psykiskt? Samtidigt känns det konstigt att ha förmågan att framkalla så faktiska symptom, trots att jag ju vet att det är möjligt.

Först i dag har det gått upp för mig hur nära på resan vi är. Det bara kom över mig på vägen till jobbet och hjärtat började slå så hårt att det nästan gjorde ont. Sen har jag agerat i ultrarapid hela dagen. Jag har nästan sett mig själv utifrån och hjärnan har inte fungerat alls. Riktigt otäck känsla.

Nu sitter jag här helt utmattad. Min totalt upphypade dag har tagit all energi ur mig. Jag nästan föll ihop här i soffan så fort jag kom innanför dörren. Jag sitter fortfarande med överdragsbyxor, tjocktröja och sjal, trots att jag snart varit hemma i 20 minuter. Börjar bli lite varmt, så det är la bäst att ta av sig.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: