Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Löjliga familjen

Tuesday, March 09, 2010

Löjliga familjen

Hur kom Niclas och Lailas bröllop att bli det största bröllopet i modern tid? Är det hysterin över prinsessans bröllop som på nåt sätt triggat igång nån slags bröllopsfrenzy? För inte bryr sig väl alla såå mycket om dessa två? Kändisar gifter sig ju hela tiden, men att Niclas och Laila gjorde det är tydligen skitSTORT. Så stort att de flera dagar senare fortfarande toppar Expressens webtidning. Nu med att Niclas talar ut om släktbråket... en splittring inom Wahlgrenfamiljen vore ju fruktansvärt... tur att han reder ut detta *rullar stort med ögonen*. Mamma Christina Schollin känner att familjen Wahlgren nu framstår som "Löjliga familjen". Jadu, Christina... ta bort det lilla ordet "nu" ur det uttalandet och du får en mer rättvis bild.

Själv har jag ju en totalt splittrad familj. Christian i Värnamo, syster i Virginia, syster i Karlstad, pappa i Skåne, mormor i Eskilstuna. Det är bara min kära mor som bor i samma stad (dock inte för att det på nåt sätt är bara). Man kan då tro att familjer som Wahlgrens skulle skapa nån slags avund hos mig. Och visst påverkar de... dock skapar det inte alls avund, utan otrolig tacksamhet över min egen familj (som förövrigt är bäst), för trots att vi är spridda över världen är vi i alla fall inte som dom.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: