Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: TRAGEDI!

Wednesday, March 10, 2010

TRAGEDI!

Skådespelaren Corey Haim är död. På torsdagsmorgonen hittade hans mamma skådespelaren död i sin lägenhet. Enligt polisen dog han av en drogöverdos, uppger TMZ.


Min ungdoms stora kärlek. Efter att ha sett filmen "Lucas" i unga år vart jag head over heals förälskad i pojken med det sneda leendet. Jag såg alla filmer han hade gjort och jag kan inte ens räkna hur många gånger jag sett "Lost Boys". Sen, föll han i drogträsket, som så många andra barnstjärnor och tillslut föll han i glömskan även för mig.

"Stjärnan ska redan 2001 ha drabbats av en drogframkallad stroke och lades in för rehabilitering 15 gånger fram till 2004, då han flyttade till Toronto och slutligen blev drogfri. TMZ intervjuade stjärnan senast den 18 februari tidigare i år och han berättade då att han mådde bra och såg fram emot framtida filmprojekt. För TMZ berättar myndigheten att överdosen kan ha varit ett olycksfall."

Corey Haim blev 38 år gammal.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Håller med att det är riktigt tragiskt,själv såg jag Coreys filmer som ung och fastnade speciellt för hans charmiga roll i lostboys.Jag och mina kompisar skrattade åt honom och sen var han var ju så söt.
Om man går in och kollar på hans myspace sida så såg det ut som han var på gång igen.Så tråkigt att det skulle sluta så här.
Det känns tungt.