Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bourbonfaced on shitstreet.

Wednesday, March 24, 2010

Bourbonfaced on shitstreet.

Efter en frukost bestående av vitt bröd, sockrade flingor och donuts begav vi oss, i sockerkoma, ut på gatorn i French Quarter. Detta var innan Bourbon St och alla hade vaknar och stället verkade ganska sansat och rent. När vi något senare gick samma rutt... not so much.


Vi tog en city tour i en buss och vi fick verkligen se stadens alla delar. Från Creol till de värst Katarinadrabbade områdena till överklassen... och så Fat Dominos hus! Han visade oss också Sandra Bullocks nya hus och var Nicolas Cage bott innan han blev bankrutt, men det var inte så imponerande.


Sen blev det middah på Bubba Gump (från Forrest Gump såklart). Totalt delikat. Dyraste maten vi ätit hittills också. Min räkfrossemåltid kostade hela 19 dollarsch. Hutlöst hahah, nårrå. Det är ju inte lite man får direkt och för den summan kommer du ju knappast undan på McDonalds hemma.


Efterrätten var det mastigaste jag varit med om. Chocolate Chip Cookie Sunday... alltså en stor varm kaka i en stekpanna dränkt med glass med cola och chokladsås och nötter. Jag fick i mig en tredjedel, Pontus halva och Bäjb hävde 3/4. Nu är vi så mätta att vi inte kan stå rakt.

Jag har köpt mig en VooDoo-docka. Jag har inte döpt henne en, men visst är hon fin? Jag tycker vi är lite lika till och med, haha.

Efter maten rastade vi lite på haciendan på taket, men sen kom vi på att vi inte ens orkade sitta rakt, så nu ligger vi som platta sillar på våra sängar.

Ikväll blire 2 timmar Ghost tour genom French Quarters och kyrkogården. I'm scared already.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: