Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Årets jättefarligaste

Tuesday, March 30, 2010

Årets jättefarligaste

Haha, kom just att tänka på vår guide på vår Haunted Tour i New Orleans. Han tog upp hur programmet Most Haunted alltid inledde sina program med att annonsera att de skulle till xxx - The most Haaaauuunted city in the world. Samma inledning varje program fast olika städer. Det var otroligt roligt hur han la upp det, men det går såklart inte att återskapa.

Litegrann samma är det med Svenska storhelger. Varje jäkla storhelg är den svartaste trafikhelgen på året. Nu är det påsken som är den värsta helgen att ge sig ut på vägarna. Stanna hemma eller ta kvasten säger vägverket. Hade man kunnat lita på SJ kunde man ju tagit tåget, men det vet vi ju alla hur säkert det är. Kvasten kanske inte är så himla dum idé... och då menar jag flyga såklart. Om det inte vore så djävulskt dyrt att flyga skulle säkert många välja det alternativet.

Själv skulle jag behöva röra på påkarna. Jag har ännu inte varit iväg till affären... behöver ju toapapper remembersch? Antagligen kommer jag inte gå heller fören sista arket på sista rullen är slut. Problemet är att även näsdukarna börjar ta slut och jag är inte den som kör hillbilly blowout direkt i handfatet... herregud, jag lärde mig ju inte att snyta mig fören jag var typ 20.

Det ser väldigt behagligt ut ute. Solen tittar faktiskt fram på den molnvita himlen. Gradantalet visar sju och på balkongen breve sitter en grabbhalva i thisha. Om jag bara hade lite lite mer energi. Jag saknar min energi. Trots att jag knappt orkar resa mig ur soffan, spritter kroppen inombords efter den där känslan som under tur i Varbergaspåret.

På tal om Varbergaspåret... Vad är det egentligen som händer i Örebro, The Most Haaaaunted (by rapists) city in the world. Senast i söndags våldtogs en kvinna vid Eurostop i stan och listan börjar bli lång över våldtäkter och våldtäktsförsök i stan. Sedan september 2009 har polisen kännedom om åtta våldtäktsförsök och två fullbordade våldtäkter där ingen gärningsman gripits. Polisen verkar vara inte vara nån på spåret. Det börjar bli riktigt läskigt att gå ut om kvällen. Ännu läskigare är att flera av försöken och även en fullbordad våldtäkt (den på en 73-åring) skett i området runt där jag brukar springa. Tror jag ska undvika springa där i mörker... skit, för det är det enda spåret inom gångavstånd hemifrån.

Jaja, jag ska i alla fall inte ut och springa idag. Nu ska jag först bli frisk... men en promenad till affären ska jag väl ändå palla med.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: