Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag delar hellre mina dagar med männen

Monday, March 08, 2010

Jag delar hellre mina dagar med männen

Männen är nöjda, kvinnorna är det inte blev resultatet på Aftonbladets webtest... öhh.. döööhh. Vad hade de väntat sig... ett: Nä, fan, jag önskar vi vore in underläge. Nu lämnar jag gladerligen denna kvinnodagen den 8 mars 2010 bakom mig och ser fram emot morgondagen som jag gladeligen delar med männen.


Jag är överlycklig att kvällen börjar lida mot sitt slut. Jag vill att det ska bli fredag såklart. Jag kan inte för mitt liv begripa hur jag ska klara jobba hela veckan och klara av att slita min tankar från resan. Jag kan banne mig inte tänka på nåt annat. Nu ikväll har jag lyckats packa ner det absolut sista i resväskan. Det enda som består är det som sen ska ner i handbagaget, men det kan jag inte ta fören i sista stund, för det mesta behöver jag ju... som datorn till exempel, som jag tillslut har beslutat att jag måste ha med.

Jag tänker träna pass både tisdag och onsdag... det kommer få tiden ska gå snabbare för då är jag inte hemma fören 18.30. Lite mat och dusch på det och kvällen är nästan slut. För en gång skull vill jag ju faktiskt att kvällarna ska gå snabbare med. Denna kvällen har varit extremt lång. Nu är det dock äntligen dax att hoppa i bingen och somna till ett rykande färskt avsnitt av CSI.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: