Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: What would you do?

Tuesday, March 30, 2010

What would you do?

Nu har de hittat mannen som vann 214 miljoner. Han hade varit borta på resa tydligen och kom hem och såg i tidningarna att de letade efter honom. Jag har så många gånger tänk att man skulle göra prick vad denna mannen gjort. Spela på en rad och bara låta den stå där... 70 spänn i månan liksom... den extra utgiften har jag råd med....tillslut kanske det händer, utan att man ansträngt sig ett skit, som för denna man.

Frågan är ju bara vad man skulle gör om man vann en sån summa. 214 miljoner känns som en omöjlig summa att göra av med (vilket det såklart inte är). Nu är det ju faktiskt så att man inte på en gång behöver börja spendera, men ändå är den första tanken som kommer upp:

Vad skulle man göra för pengarna?

Hmm, jag har några små idéer. Nu ska jag inte börja med att säga att jag skulle skänka till välgörenhet. Det skulle jag såklart göra och jag har några givna mottagare, men om vi skippar det för nu.

Först och främst måste man ju ha lite hus. Jag kan tänka mig ett upplägg som såhär: Ett main residence i Austin of kås. På bilden ser ni Daves hood. Jag skulle kunna tänka mig ett mansion i de krokarna med kanske lite uppåt hillside eller by the lake. Avståndet in till staden tilltalar dock.


Ett litet sommarhus på beachen i Cali ska vi väl ha också... kanske Malibu eller liknande. Inte så noga, men det ska finnas ett deck som vetter ut mot the ocean såklart. Om vi håller oss kvar i staterna ett tag passar vi på att köpa ett mansion till. Denna gången till mamsen och jag tror hon vill ha ett east coast nära syster så West Virginia Ching Ching.


För att ha en trollfot kvar i Örebro kan vi väl ha en liten rental på Järntorget och en duplofot får placeras vid Vidöstern i Värnamo iform av en villa a'la Gurras föräldrar. Mmm, då är jag nog nöjd för nu vad gäller boende. Nä, förresten, alla ska ha walk in closets såklart och ett komplett hemmagym med en live-in personlig tränare. Så, finished.

Sen måste vi ju ha lite bilar också. Som main car får det nog bli en Infiniti g37 convertible och en matchande Mini Cooper S som in town car. Bäjb får sin röda pickup i form av en Toyota Tundra truck. Eftersom man får ta seden dit man kommer måste man ju ha en SUV och då får det bli en Cadillac Escalade. OCh för att uppfylla min dröm om en Hummer blir det en sån med. En H3x... denna är dock bara fo sho, för annars har jag snabbt gjort av med mina miljoner på bensin. Mamma, du får en bil med... vad vill du ha?


Sådär, där har jag genast byggt upp en grund för levendet som miljonär. Jobb då? Man skulle kunna tro att man skulle vilja sluta jobba helt... men jag är inte så säker på det. Jag skulle kunna tänka mig att starta ett litet företag (som ju sen gärna får växa). Inom vilken branch vet jag inte, men jag börjar med några få anställda som gör allt praktiskt arbete åt mig. Själv kommer jag och går som jag vill, utan att min lön (som jag såklart sätter själv) ändras. Dessutom har jag en top accountant som sköter allt vad heter ekonomi åt mig.

Jösses jag blir alldeles utmattad av att planera mitt framtida liv... måste nog lägga mig i soffan lite och låssas att jag ligger och guppar i min pool på Malibu beach med en giant Strawberry Daquiri i näven.


Image and video hosting by TinyPic

4 comments:

mamsen said...

Se nu till att vinna alla de där pengarna så jag får mitt hus, West Virginia går nog bort, redneckstaten framför alla, Virginia blir bra. Bilen ska jag fundera lite på, eftersom jag inte har så stora behov räcker det med en för mig och handväskan vet du, cab blir bra så man slipper svettas haha.

Hannastacia said...

En Infiniti till dig med kanske? Du kan ju ta en annan färg.

mamsen said...

Helt klart fel färg men är inte den lite väl "billig" när du nu har så mycket pengar att spendera???? och vi kan ju inte ha samma vet du.

Hannastacia said...

Nä, risken är ju att vi sticker ut för mycket om vi har samma, haha (tänker på den amerikanska trafiken).

Nja, billig och billig... det är ju slit och slängbilen det.