Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 35 South

Thursday, March 18, 2010

35 South

Vi (läs jag) började dagen med lite strech på gatan för att göra plats för lite fler burgare, innan vi hoppade in i vår skåpbil och tog 35:an söderut på äventyr.


Daves hus

Nu var det ju inte så himla långt egentligen... kanske 5 mil, men i den amerikanska trafiken tog det ca 1,5 timmar att ta sig dit. Vi kom fram hungriga och stannade till på Lee's, för äkta tejikansk burgare.


Tröjan Christian håller framför sig på bilden, köptes på Lee's och de har en vägg full med kort som folk skickat in till dom, iförda tröjan, från alla håll och kanter i världen. Vi tänkte ta ett i varje stad vi besöker så kanske vi kan täcka hela deras vägg.


Sen kom vi fram till parken (som jag glömt vad den hette. Den spg ut som prick allt annat vi kört förbi på vägen, så de 10 dollrarna vi betalade för att komma in, kändes lite överdrivet, men vi såg lite vatten i alla fall... och en jäkla massa kaktusar.

Nyss återkomna till Daves place, blir det lite Coors light på haciendan innan vi drar in till down town Austin igen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: