Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Blue Moon

Monday, March 22, 2010

Blue Moon

Nu är vi i Lafayette, Louisanna. I det minsta rum ni nånsin skådat med en säng och två madrasser på golvet. Det råkade visst vara ett hostel vi hamnat på. Urmysigt, men kanske inte riktigt vad vi tänk eller med tillräckligt med plats för fyra personer med stora resväskor. Utanför vår dörr är det ett JÄVLA liv. Ett band har spelat ikväll och nu sitter de och käkar. Dörren består bara av en tunn glasdörr med skynken för.

Vi var rakt över gatan nyss och käkade på en lokal pub. Tyvärr gick det inte att sitta där eftersom det var så fruktansvärt hög volym... som på alla andra ställen vi varit på. Vad är detta med volymen. Fattar de inte att de kunde ha mycket trevligare om de bara sänkte lite lite granna.

Jag orkar inte lägga över korten ikväll så det får bli antingen i morron bitti eller nästan gång jag kommer åt internet. Nu ska det sovas. I morgon blir det förhoppningsvis en Swamptour innan vi drar vidare mot New Orleans.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

PollyJo said...

Haha, jaa ljudnivån i detta landet e ju sanslös... Går verkligen inte sitta på vissa restauranger/uteställen...

Hannastacia said...

Synd ju... skulle ju kunna vara skitmysigt, men vi fick lägga ner och gå till vandrarhemmet istället förvi o9rka inte sitta kvar.