Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: St Patricks Day

Thursday, March 18, 2010

St Patricks Day

Vi börjar med en bild från Hank III igår. Hade inte alls nån bra bild, men jag hann ju inte ta sån många innan kamerabatteriet dog.

I går var det St Patricks Day. Det firade vi genom att åka in till stan och ta en burgare på Buffalo Billiards med tillhörande Guiness. Inte jag då, eftersom jag hatar Guiness, men de andra. Jag har aldrig sett så mcket grönklätt folk på ett ställa i hela mitt liv som på gatorna i Austin. När amerikanerna firar, gör de det ordentligt.

Medan El Copo vaktade gatan utanför, tog grabbsen en omgång Shuffleboard. Det pågår en evig tävling i allt mellan Pontud och Otto och nu måste de dessutom öva upp sig inför rematchen mot Christian och Jonk.

Vi mötte upp Martin och Deja. Deja har en Armadillo som heter Gertrud, som mer än gärna ställde upp och poserade med glaset i hand. Vi försökte få ett bord på en balkong med utsikt över 6th Street, men eftersom vi just ätit och inte ville äta igen, fick vi nöja oss med ett bord inomhus. Solen skiner igen så det var sådär lagom roande och sitta och titta på alla som njöt i solen.


Tanken var att vi skulle åka tillbaka till Daves en sväng och klä på oss lite varmare kläder inför kvällen, men efter att ha väntat på bussen (som inte kom) i en timma och försökt få en taxi i ytterligare en timme, hoppade vi över det och drog direkt vidare till Emo's för kvällens showcase. Första två banden kunde jag varit utan. Undrar hur sjutton de valde ut vilka band som fått spela, för detta var inget att hänga i palmträdet.


Band nummer 3. Mariachi El Bronx. The Bronx (som normalt spelar hardcore punk för er som inte vet) fick en dag en brilliant idé att göra en mariachiskiva och bildade Mariachi El Bronx. Hur kul som helst. Och det är riktigt bra! Det roligaste av allt är att de nu ska ut på turné med The Bronx. Marachi El Bronx ska alltså vara förband åt sig själva!!! I två månader!

Efter Mariachi El Bronx, spelade Dillinger Escape Plan. Riktigt sjuka killar. Det första gitarristen gjorde var att slå sig själv i ansiktet med gitarren så blodet sprutade. Sen sllängde han sig in i förstärkaren några gånger och en snubba i staffenhängde sig i taket och ramla krasch bom rakt ner i golvet med huvudet före. Ididoter. Och musiken är för mig helt vidrig... men det kan väl vara kul att ha sett dom med.


Efter detta var vi så hungriga att vi knappt kunde stå på benen, så vi tog en Death Metal pizza igen. Den är otroligt god och stället är bara helt fantastiskt. Eftersom vi inte hunnit hem och sätta på oss mer kläder och stått ute hela kvällen, var jag vid detta laget blåfrusen. Det är absolut inte kallt om man jämför med hemma, men framåt kvällen så där är en jacka att önska. Folk här springer dock omkring i shorts och linnen dygnet runt verkar det som.

Vi tog en snabbis till Headhunters där Daves gamla band spelade, men sen var vi för trötta för att orka mer. Några timmar om dagen/kvällen inne på festivalen räcker för mig och dagen hade varit alldeles för lång. Volym är inget de snålar med här och får man inte hörselproblem efter detta får man det nog aldrig.

På dagens schema står nån slags utflykt på dagen. Vart vet vi inte ännu, men det finns ju en del att se runt om i krokarna, så vi hittar nog nåt bra. Vädret är helt underbart. Idag får det nog bli mitt nya Turleylinne. Lite background på Turley:

Position(s)
Offensive tackle
Jersey #(s)
68, 74
Born September 24, 1975 (1975-09-24) (age 34)
Provo, Utah
Career information
Year(s) 19982007
NFL Draft 1998 / Round: 1 / Pick: 7
College San Diego State
Professional teams
Career stats
Games played 109
Games started 107
Fumble recoveries 8


Image and video hosting by TinyPic

No comments: