Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: First destination: Göteborg

Friday, March 12, 2010

First destination: Göteborg

Vi har kommit fram till Göteborg. Tåget gick som smort... förutom att jag inte fick igång internet ombord så jag kunde surfa. Hade med mig mitt mobila bredband, men tror ni jag kom ihåg pinkoden. Nope... men det spelade inte så stor roll. efter världens stressigaste dag på jobbet, behövde jag sova lite och det var precis vad jag gjorde. Jag måste erkänna att jag har lite svårt att stressa ner. Jag är faktiskt inte direkt stressad alls (just nu) för resan, men dagen liksom förstörde mitt lugn.


Nu håller Otto på att checka in oss online. Har inte gjort det tidigare och jag måste nog säga att jag tycker det är smidigare att göra det på plats. Fördelen är väl att vi kunde välja platserna helt som vi ville. Och hur många gånger per resa ska man egentligen fylla i alla sina jävla uppgifter. Andra gången nu bara för biljetten... sen kommer man ju få fylla i en sån gröna lapp på planet också.... som vi redan gjort på datorn och blitt godkända.

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte. Lär ju inte bli nåt blodigt eftersom vi ska upp tidigt som attan. Vi måste i alla fall till Ottos jobb för att skriva ut bordingcardsen och sen lär vi ju ska käka nåt också... Jag skulle kunna sätta lite pengar på att det blir pizza eller liknande. I know these boys. Om jag kommer hem enbart vaggandes och utan att rulla fram från denna resa är jag nöjd.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Unknown said...

Trevlig resa.

Ha en mysig fredag!
Kram Camilla
PS. Blir det Melodifestivalen imorgon?