Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The war agains strippklubbs

Sunday, March 07, 2010

The war agains strippklubbs

För tre veckor sedan besköt någon lokalen med skarp ammunition, och några veckor innan det rapporterades om en misshandel utanför klubben, och nu... spängs stället.

Vad är syftet då? Det lär väl för det första finnas en uppsjö av strippklubbar i Stockholm. För det andra är det väl inget bra sätt om man nu vill göra ett statement mot just strippklubbar. Snuskgubbarna hittar ju bara andra sätt som kanske till och med är värre och med sprängladdning kan man ju ha ihjäl alla därinne... även de man då ska försöka "rädda".

Jag tror det är nåt mot ägarna. De är tydligen tre och de är väldigt förtegna om det som händer mot deras klubb. Jag tror här pågår andra skumraskaffärer som är motivet till attentaten.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: