Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det bultar och det bankar...

Wednesday, March 17, 2010

Det bultar och det bankar...

... lite granna i lilla huvuvdet idag, men det får det vara värt. Hade en supertrevlig kväll igår. Vi drog in till stan runt 20.00 till ett ställe som hette Emos. Emos var ett mysigt hak. Spelningen var på en av två gårdar som låga bakom själva stället. Här spelade ett band som hette Turleys först, för att sen bli avlöst av den store Hank III. Köpte mig en tanktop med Turley (som tydligen var/är nån NFL-spelare haha) och en girly med Hank III. Bilder kommer senare eftersom kamerabatteriet är på laddning.

Hank III var stenhård! Texikanarna var helt till sig och kunde alla hans låtar utantill.

Sen drog vi vidare till en bar på 6th street och mötte upp Martin och hans flamma Deija (tror det stavas så). Hon bor i Dallas och körde ner hit i går för att spendera ett resten av veckan med oss. Supertrevlig tjej. Några barer och dubbelt så många White Russian och Lone Star senare hamnade vi på Buffalo Billiards där grabbarna träffade några killar (Christian och Jonk) från Sverige som de lirade Shuffleboard med.

Vi avslutade kvällen med ett par slicar på Hoeks Death Metal Pizzeria. Ja, den heter faktiskt så och pizzan var något av den flötigaste godaste jag ätit. Kan i.o.f.s vara det att det alltid är supergott att äta efter krogen. Jag köpte pepperonislice, medan grabbarna slog till på en hel jävla pizza med typ ALLT på! Synd att kameran var död vid detta laget, för den var inte liten alls.

Vad som händer idag vet jag inte. Vi har precis klivit upp. Stackars Dave är på jobbet och killarna sitter och ljuger i söffa. Ni ska i alla fall få lite bilder sen när kameran är laddad igen.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Loo said...

Jag vill se mer kort!! :D Puss guma