Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hade fel

Thursday, September 29, 2011

Hade fel

Skitdagen blev ganska bra ändå... hittills i alla fall. Den är ju inte slut än. Har faktiskt inte alls varit så trött som jag trodde jag skulle vara. Kommer kanske i morgon och det vore väl typiskt när jag sak träffa Daniel och Dennis.

Hur som helst började jag dagen med en ganska rolig uroterapimottagning som gjorde att förmiddagen gick blixtfort. På eftermiddagen gav jag mig fan på att få in alla femårsuppföjlningar som skulle in snabbt och det gick på ett kick. Nu hade jag ju iofs gjort hälften förutom själva inmatningen men på ca 2 timmar var jag klar!

Vad jag gjorde då... eftersom jag inte orkade påbörja nytt och då det var lugnt överallt eftersom så många är iväg på urologidagarna var att jag flexade ut och gick en långpromme. Ca en timma raskt vart det exklusive en liten repa in i några affärer på stan. Handlade ingenting måste tilläggas eftersom jag ju fortfarande har typ köpstopp.

Så nu sitter jag här i soffan och väntar på att Daniel ska ringa. Han har nämligen ny info om Hollandsresan och tydligen är även festivalbiljetterna bokade nu. Så jag ska få mig en liten uppdatering. Sen blire att packa och dona inför morgondagen. Så skönt att det äntligen är fredag snart igen!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: