Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: TUF 14

Thursday, September 22, 2011

TUF 14


Igår hade The Ultimate Fighter 14 premiär. I Sverige har serien dock inte premiär förrän 7 oktober.För mig är det sak samma för jag tänker vänta ett par avsnitt ändå. Jag gillar nämligen att titta på denna serie några avsnitt i taget nån regnig söndag.

För första gången är en svensk med i turneringen, en man vid namn Hamid ”Akira” Corassani.
Klippet under är från en intervju med tränarna Jason "Mayhem" Miller och Michael Bisping inför tävlingen. Dom gillar inte varandra direkt mycket, haha.


Jag är lite ledsen att jag kommer missa UFC-festen på söndag. Den kommer nämligen hållas hemma hos Cillan och Dick och startar inte förrän 16.00 typ. Visst skulle jag kunna hänga med ett tag, men det är nästan dax för mig att börja tänka på refrängen då ju så det är lika bra att skippa det helt.Det blir ju ganska mörkt på kvällarna nu också och då är det ju inte så himla kul att köra.

Men det blir nog fotboll i alla fall. Matchen börjar ju 14.00 och det är GAIS mot ledande Helsingborg. Kommer bli mycket spännande.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: