Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Blött

Monday, September 19, 2011

Blött

... kommer det bli att gå till jobbet. Det är inte nådigt vad det regnar ute. Man kan ju bara hoppas att det lugnar sig lite för det är ju så jäkla träligt att komma blöt till jobbet och behöva dra på sig dyngsura kläder sen när man ska gå hem. De torkar ju nämligen inte av att hänga instängda i ett skåp i källaren direkt. Känner mig utvilad idag. Trots att jag somnade ganska sent har jag sovit hela natten för första gången på många nätter i rad. Vaknade 4.38 och studsade upp.

Är på gott humör igen också. Undrar vad det kan bero på haha. Klart det har att göra med kommande Gbg-resa. Får gärna hålla i sig hela vägen dit. Andess vill ha med oss på nån slags filmfestival i Allingsås på lördag. Film från 12.00 - 02.00. Jag behöver väl knappast berätta att jag är föga intresserad. Dels att kolla film i så många timmar och sen brukar det ju ofta vara såna djupa obegripliga filmer på såna tillställningar. Tack och lov var inte Daniel det heller så det slipper jag nog.

Nu ska vi se vad man ska ta på sig så man inte blir helt genomblöt på vägen till jobbet då. Paraflaxet åker med i alla fall.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: