Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vecka 39

Monday, September 26, 2011

Vecka 39

Ny arbetsvecka efter en helg i Göteborg. Det har som vanligt varit en superhelg med. Har hunnit titta på lägenhet, hängt med Cillan och Dick, varit på IKEA, loppis på Heden och fotboll.

Lägenheten... Johans, var väldigt fin. Den ligger prick där jag vill bo och så vidare. Ett krux dock. Den är en bostadsrätt. En investering tycker många och visst är de det, men jag känner ändå att jag helst vill ha en hyresrätt. Ska räkna på kalaset och se.

Cillan och Dick dök överaskande över på fredags kvällen och hängde med oss i Tuve. Det var riktigt trevligt att sitta där och snacka skit nåra timmar istället för att gå ut som vi planerat från början.

Lördag var det upp tidigt... eller nja, upp tidigt existerar inte på samma sätt som här när jag är hos Daniel. Vi sover ju faktiskt på mornarna, men det var snabbt iväg i alla fall. Målet: årets sista loppis på Heden. Jag hittade som vanligt ingenting, men Daniel köpte en väldigt fin antik hårklippare. Efter loppis till leksaksaffären. Dels för att köpa present eftersom Dennis ska på kalas på fredag, men också för att köpa bokpapper. Jag har nämligen lovet hjälpa till att slå in Dennis skolböcker nästa helg. Jag vet att jag hade en teknik på de där så man slog in dom med minimalt med tejp. Tror jag får öva lite på de där. Sen IKEA... såklart fanns inga hyllplan som vi var ute efter och antagligen har det inte funnits sen vi var där sist. I hela Sverige verkar Kållered vara enda stället på jorden som har dom kvar. I alla fall i Göteborg, men på andra sidan stan så det kanske blir ett mission till nästa helg. Lördag kväll blev hemma, mys och film.


Söndag = GAIS - Helsingborg på Gamla Ullevi. Vi drog in redan 12.15 trots att matchen inte började förrän 14.00 och hade en jäkla röta och hittade en parkeringsplats på Heden ganska direkt. Jag har nog sällan skådat så mycket poliser. Helsingborgarna och Göteborgarna kommer inte så bra överens tydligen och när det dessutom var så många av dom eftersom matchen för dom innebar garanterat guld (om AIK förlorade senare på kvällen). Jaja, det var mycket folk i GAIS-klacken med. Matchen var tokspännande. Nu förlorade ju GAIS med 1-2, men jag tyckte de spelade riktigt bra. Sen är det ju alltid spännande att gå på match med en fotbollstok som Daniel som skriker och gormar bredvid, haha. Hoppade högt emellanåt.

Efter matchen bjöd Dick in till UFC-fest på Masthugget. Jag avvek här. Ingen idé att börja kolla när jag ändå inte kunnat se hela. Trist som skräp, men enligt Daniel hade galan varit ganska kass ändå. Blir väl att jag kollar i kväll i alla fall.

Måndag morgon igen då. Kändes tungt att gå upp i mörkret faktiskt. Men samtidigt känns det inte allt för tungt med en ny vecka. Jag får ju träffa Daniel redan på fredag igen! Det gör ju faktiskt att allt går mycket lättare när man har nåt att se fram emot så. Hoppas den känslan håller i sig veckan ut.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: