Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ris och Ros

Wednesday, September 28, 2011

Ris och Ros

DAGENS RIS

Fick just detta sms från 3:

Igår hade vi allvarliga nätstörningar. Vi beklagar det inträffade och ber om ursäkt för de besvär detta orsakar dig. Tack för din förståelse.
Hälsningar 3

Ok... att det var allvarliga nätstörningar var ingen tvivel om. Försökte desperat skicka ett viktigt meddelande typ 100 gånger och det kom aldrig iväg. Skulle inte förvåna mig om jag får betala för vartenda ett. Men sen tycker jag det är lite lustigt att de tar för givet att man har förståelse. Klart saker kan hända som inte ens de stora företagen kan hjälpa, men för många orsakar det mer problem än vad de anar. Många... typ min mor... har också hemtelefon samt internet via 3 och då är det ganska klippt. På 3:s hemsida stod stor information om hur man skulle bete sig om man behövde ringa 112. Ta ut SIM-kortet och ringa utan. Nu är det ju bara så att de som har internet via 3 aldrig kunde se denna information och därmed inte ha en aning om vad de skulle göra i en akut situation som man får anta att det är om man ska ringa 112. Jaja, nu är felet åtgärdat så man får väl förlåta dom för den här gången.

DAGENS ROS

Går till Apple som bestämt sig släppa nya iPhone 5  den 4:e oktober. Den 4:e oktober är ingen vanlig dag för det är Hannas föllsedag! Och gissa vad jag önskar mig?!

Utseendemässigt väntas den nya Iphone att se ut ungefär som Iphone 4. Skillnaden uppges vara att Iphone 5 kommer att vara utrustad med en snabbare processor, A5, som även finns i Ipad 2, och en uppdaterad kamera med 8 megapixlar, istället för den 5-megapixelkamera som finns i Iphone 4.

Nä, jag önskar mig ingen iPhone 5. Den skaffar jag mig själv när det är dax att förlänga mitt abonnemang i november.

EN EXTRA ROS

Går till min kära Daniel som för brinnande livet försöker fixa till Hollandesresan. You Rule Baby!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: