Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bad Girls Club

Saturday, September 17, 2011

Bad Girls Club

Damn! va kallt det var i början. Kändes som benen skulle krakelera. Men... sen när man väl fått upp lite värme är det ju faktiskt bra mycket skönare att springa när det är svalt. Känns friskt när man andas och man blir ju inte lika svettig så det rinner i ögonen. Det var faktiskt allt som allt en riktigt bra runda. Det blev väl ungefär 6 km. La till lite armhävningar, benlyft och dips mot bänkarna på skolgården och nu är jag helt kaputt. Precis som det ska vara efter en bra runda. Känns väldigt bra eftersom jag haft lite dåligt med energi hela veckan.
Sitter och kollar på Bad Girls Club på tv11. Fattar inte hur de kommer på allt. Vad går det ut på? En massa brudar som tycker de är snyggast och coolast i världen bor tillsammans i ett hus och super och skriker. Bra tv det. Nä jag går och duschar istället.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: