Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Konsertplaner

Monday, September 19, 2011

Konsertplaner

Sitter och ser fram emot höst/vinter/vår. Ja, nu ska vi väl inte överdriva. Det är inte alls årstiderna jag ser fram emot utan alla spännande konserter. Vad jag vet so far:

5 nov - Gothenburg Deathfest med bl.a Beheaded på Henriksberg
17 nov - Toxic Holocaust och Kvelertak på Brew House
9 dec - The Bronx och Mariachi El Bronx på Musikens Hus
28 feb - Full of hate med Cannibal Corpse, Behemoth m.fl på Trädgårn
2-4 mars - Neurotic Deathfest, Holland

Ja, ni ser ju vad mycket gotta att se fram emot. Och det kommer säkert fler. Det som stör mig lite (ganska mycket) är att Vader... mitt älskade Vader spelar samma kväll det är Gothenburg Deathfest. Otroligt irriterande. Ville så gärna se dom.

Februari/mars kommer bli super. Planerar ta ledigt från onsdagen så vi kan gå på Full of Hate på Trädgårn och sen två dar efter drar vi till Holland och ser paketet + fler igen på Neurotic Deathfest. Kan det bli mycket bättre än så? Vi planerar boka hotell redan nu vid löning så vi sprider ut kostnaden för resan.

Det är så otroligt skönt att Daniel och Andess är såna planerare. Jag, som vanligtvis är lite av ett kontrollfreak gällande sånt och brukar va den som planerar kan bara luta mig tillbaka. Litar fullkomligt på dessa grabbar. Så himla skönt.

Haft en ganska skön kväll här hemma. Ingen träning eftersom jag tog den där långprommen direkt efter jobbet. Har mest strosat omkring och varit nöjd med livet. Nja fullt nöjd är jag inte förrän jag kommer till Göteborg med lya och jobb, men jag är i situationen väldigt glad och nöjd... eller snarare överlycklig. Å, låt det vara så här bra nu... eller ännu bättre.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: