Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Matlådekok

Sunday, September 04, 2011

Matlådekok

Det är la dax att börja äta mat igen I guess. Förrutom när jag varit hos Daniel var det länge sen jag åt mat faktiskt. Skäms för att säga det för en träningsfreak som jag ska ju sköta matintaget bra mycket bättre än vad jag gör. Yogurt, keso, ägg och smörgås är vad min kost bestått av denna sommar. Men... min mage har faktiskt hållit sig mer ok än nånsin. Nu återstår å se vad som händer om jag börjar äta lite mer riktig mat igen. Jag hoppas verkligen den sköter sig. Har gjort rostbiff och champinjonsallad till morgondagen och sen har en broccoli och kasslergratäng fått puttra i ugnen ett tag. Hade tänkt göra fler lådor än så, men jag orkar helt enkelt inte.

Har varit och lämnat HellSaab hos mor. Känns lite sorgligt efter att ha haft honom i 5 veckor. Jaja, jag har ju MeaniDevil kvar och han går fortfarande som en klocka. Det stora testet kommer på fredag då han ska få köra mig till Gbg.

Passade på att ta en långpromme i solen.. och sol var det och varmt! Som sommar igen banne mig. Jag hade t-shirt och det var alldeles för varmt vill jag lova. Linne hade varit bättre. När jag kom in på Ekersch och skulle handla droppade det svett om mig, haha.

Snart måndag igen då. Gör mig inget alls denna gång. Vill att det ska bli måndag... eller ännu hellre fredag, haha. På tisdag eftermiddag ska vi ha en liten repetition av sederingskursen för på onsdag drar det igång. Ska bli både intressant och spännande. Onsdag eftermiddag är det ännu ett möte. Denna gången blåscancergruppen vars möten legat nere ett bra tag. Nu har dock storchefen bestämt sig för att dessa gruppmöten ska schemaläggas och träffas en gång i månaden. Det tror jag är en bra idé. Även om man inte har nåt direkt att gå igenom är det bra att vi uppdaterar varandra över enheterna.

En annan spännande historia är att vi nästa vecka ska börja beta av våra väntelistor på redit. Inte på helt rätt sätt enligt mig. Istället för att dela på oss och utnyttja frukost och lunchraster ska vi köra en mottagning till samtidigt som de som reda är. Det kommer tyvärr inte funka. Det kommer bli kaos. Vi har idag tre mottagningar pågående samtidigt och det är tillsammans med de extrapatienter som förekommer hela dagen precis vad vi har rum till (och knappt det ibland). Att slänga in en mottagning till är inget problem för oss i personalen med att räcka till, men frågan är var vi ska göra av patienterna.  Läkaren kanske får prata med dom i väntrummet eller jag vet inte. Jaja, vi kommer lösa det även om inte alla kommer vara så glada... och då menar jag både personal och patienter.

Jaja, sen kommer fredagen. Älskade fredag och resa till Götet igen. Å, som jag längtar efter att parkera bilen på Norumshöjd och möta upp Daniel utanför porten... eller ännu hellre om jag hinner hämta upp honom på Terminalvägen där Damco huserar. Sen kommer vi antagligen somna på soffan ganska snart, men who cares om vi ligger bredvid varan right? `Å sen Ullared då på lördag. Jag är faktiskt lite spänd. Har ju som sagt aldrig varit där. Anledningen att vi ska dit är för att Daniel måste ha lite nya vinterkläder till Depa och när hans kollega bjöd med tackade han inte nej då detta innebär att det antagligen blir billigare. Och så bjöd han med mig :D. Lovely.

Nu ska jag hoppa i badet. Kanske blire film ikväll med. Grandmas boy finns i filmbiblioteket.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: