Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Storhandlat

Tuesday, September 27, 2011

Storhandlat

Haft en bra dag på dagkirurgen idag. Perfekt lagom med saker att göra. Det är så roligt att vara där uppe. Ta prover, sätta infarter, ge blodtransfusioner o.s.v.

Tog en redig promenad i solen efter jobbet. Så himla skönt var det och orken var på topp. 70 minuter raskt blev det. Sen rakt i i bilen för...

... som en del i mitt nya lite mer ekonomiska tänkande har jag varit och storhandlat idag. Tog väl inte den billigaste butiken, men det kändes som jag ville till just Maxi.  Jag glömde såklart listan i ryggsäcken i bilen och jag har inte stämt av den än, men jag tror i alla fall jag fick med det viktigaste. Så nu är tanken att jag inte ens ska gå in i en affär mer denna vecka åtminstone. Jag är ju normalt sån att jag handlar typ en sak om dagen. Det blir inte bara dyrt att handla på Lucullus och Ekersch varje dag, men det är också ganska jobbigt att hela tiden ha nåt man behöver. Så... tidigast nästa vecka ska jag tillåta mig in i affären och då ska det banne mig bara vara om jag VERKLIGEN behöver nåt. Annars får jag klara mig på det jag har. Och jag HAR grejer. Skafferiet är ju fullt av konserver och bröte. Dax att använda upp det som finns innan jag handlar nytt. Hör ni hur klok jag är... eller försöker vara.

Nu ska jag laga mig en matlåda och sen blir ett långt bad på det... måste mjuka upp mina fötter lite som känns lite ömma efter promenaden och springande på jobbet i trasiga skor.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: