Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pain in Face

Tuesday, September 20, 2011

Pain in Face

Vafan är detta. Har fortfarande ont i ansiktet. Känns helmysko och som jag är jättespänd i käkarna. Väldigt obehagligt och ju mer spänd jag är desto mer känns det även i nacke och huvud. Får verkligen anstränga mig för att slappna av. WTF? Känner mig inte helt ok i kroppen heller faktiskt. Lite sådär öm och inte helt alert. Må detta nu inte bryta ut i en sjuka. Vägrar bli sjuk när jag ska åka till Göteborg till helgen. Det är liksom inte ens ett alternativ.

Idag är det dax för ännu en förmiddag på dagkirurgen. Malin är fortfarande sjuk så i dag ska även Emma komma och täcka. Alltid skoj att jobba med Emma... och med brudarna uppe på dagkirurgen med förståss.

I eftermiddag ska jag leka lärarinna. Nä inte riktigt, men jag ska lära upp sekreterar-Louise i blåscancerregistret. Nån måste ju ta över efter mig om jag drar och Louise har ju varit mig behjälplig innan. Tror hon kommer klara det galant. Kanske till och med bättre än mig eftersom hon ju har bättre koll på journalerna. Ho är ju trots allt sekreterare. Kan dock vara svårt att utläsa patologens kråkor så här ligger nog största delen i mitt undervisande.

Ska stoppa i mig en Ipren nu och försöka dämpa det värsta av ansiktsvärken... innan den blir värre.


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Johan Johansson said...

Prova gå till massör kan va grejer med nacken. Om du har spikmatta kan du prova det åxå. Jag har själv fått en konstig grej, värk i högra armen från handleden till axeln känns det som, speciellt på natten,jag ska kolla vad det är imorgon. Kanske låter skumt men när hade sånna där ryckningar i ansiktet, så gick jag på nån meditation satt några stycken i en cirkel, man skulle sitta och blunda, medans nån snackar i bakrunden med musik. När jag tittade igen hade jag tårar i ögonen. Mådde rätt bra efter,men endel saker hon sa under meditationen var lite annorlunda.

Hannastacia said...

Meditation är inget för mig. Det gör mig mer stressad än nåt annat. Jag slappnar av bättre av att t.ex springa. Massage låter gött, men är ju så hiskeligt dyrt å nån spikmatta har jag inte. Men badkar har jag och där ska jag ner sen.

Johan Johansson said...

Hej! jo massage är dyrt, du får ta varm bad go kväll på dig !