Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det är fredag... jovisst

Friday, September 16, 2011

Det är fredag... jovisst

Trevlig fredag på jobbet idag. Vet inte vad det var, men stämningen var på topp och vi hade trevligt tillsammans. Gillart!

Jag tog en repa över stan på vägen hem i kombination med en långpromenad. Det behövdes eftersom jag ska unna mig lite gotta till kvällen. Köpte mig mascara, foundation, lotion och 3-pack trösor och för det kalaset fick jag betala 50 spänn. Kom nämligen på att jag hade lite kvar på ett presentkort jag antagligen fick för ett år sen när jag fyllde. Annars har jag ju lite av köpstopp vettni, men detta fick gå. Rent hypotetiskt har jag ju faktiskt sparat en herrans massa pengar denna helgen på att inte åka till Gbg. Bensin, fotbollsmatch o.s.v.

Sen jag kom hem har jag faktiskt varit riktigt effektiv. Jag har plockat och städat av lite och dessutom har jag lagat mig lite matlådor. Det blev wok på lövbiff, purjo, böngroddar, champinjoner och broccoli, smaksatt med soja och teriyaki och sen blev det broccoli, blomkål och kasslergratäng. 4 lådor av vardera gör 8. Inte illa. Har dessutom planer på att göra köttfärssås, nåt med kyckling, nåt med lax och nåt med falukorv som jag också har i frysen. Det är hög tid att skippa yogurten åtminstone på lunchen och äta lite riktig mat igen. Daniel är så rar och är orolig för mig. Jag sköter verkligen inte maten rätt och nu har jag lovat uppryckning och så ska det bli!

Ja, så ikväll ska jag mest tycka synd om mig själv. Och resten av helgen med antar jag. Det är synd om mig... riktigt synd om mig är det.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: