Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Katia

Tuesday, September 13, 2011

Katia

Mariachi El Bronx + The Bronx till Sverige!

Inte illa... inte illa alls! Den 9 december kommer de till Musikens Hus i Göteborg. Jag såg Mariachi El Brinx i Austin på SXSW och det var riktigt riktigt bra och jag ser det mer än gärna igen.

Det blåser i Sverige. Jag har vaknat flera gånger i natt av att det låter som huset ska blåsa sönder och det känns verkligen inte lockande att ge sig ut it. Och på västkusten är det ännu värre. Jag hoppas min karl och hans lille grabb tar sig oskadda till jobb och skola denna morgon.

Idag ska jag vara på dagkirurgen igen. Det kommer bli hektiskt. Det är fyra narkospatienter, två stötvågsbehandlingar och dessutom en och annan extrapatient. Hua! Dessutom är Maria sjuk så Helén nere från oss på mottagningen ska rycka in. Kommer bli mycket intressant hur detta ska gå. Självklart fixar vi det, men det kan nog dröja innan vi kan slappna av. Men... framförallt det är skoj. JAg är supernöjd att jag ska täcka där på tisdagar. Dels får man hålla vissa kunskaper vid liv som man så lätt tappar på mottagningen, så som infarter och vissa mediciner o.s.v och dels är det ju toppen att göra nåt annat på tisdagar som ju i vanliga fall är veckans segaste och tråkigaste dag. På dagkirurgen är det ju för det allra mesta fart och då går dagen snabbt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: