Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jälla blåst

Wednesday, September 14, 2011

Jälla blåst

Fick stänga fönstren en bit igår. Det blåste så högt att det var helt omöjligt att somna annars. Med fönstren på glänt har faktiskt vinden varit riktigt rogivande trots att den väckt mig ett antar gånger. Sen var det RIKTIGT segt att gå upp. BLÄ! Hade helt velat legat kvar hela dagen känns det som. Men nu är jag uppe... såklart. Jag hoppas verkligen det slutar blåsa snart. Jag vill ut och springa ikväll!

Onsdag idag... dagen då veckan vänder. Lovley! Dagen börjar vanligt med en förmiddagsmottagning, men eftermiddagen ser annorlunda ut. Läkarna har ju sedan länge möten på onsdagseftermiddagen, men nu ska även vi två gånger per halvår ha möte. Det innebär att det inte är någon verksamhet alls på mottagningen utan att vi kommer sitta instängda i ett rum mellan 13 och 16 och diskutera... ja, gud vet vad... återstår att se I guess. Jag känner att jag varken har tid eller lust. Jag har massor med administrativt att göra som ju inte blev av igår när jag fick täcka hela dagen på dagkirurgen. Dessutom tror jag inte mötet kommer leda direkt nånstans. Men... nu ska vi inte vara negativa! Lyckorruset i min mage tycks hjälpa till att överkomma allt jobbigt denna vecka :D.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: