Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 2 x Justin

Saturday, September 17, 2011

2 x Justin

Ojojoj, vad duktig jag känner mig. Jag har nämligen sorterat och rensat så det står härliga till.Jag började med mina smycken och det var bra mycket skräp att slänga där. Gick vidare till klädkammaren och har rensat ur två lådor under sängen samt hela byrån, sånär som på strumpor och trosor som jag gjorde för inte alls så länge sen.

Dessutom har jag gjort det äckligaste jag vet. Jag har rensat brunnen i badrummet. Helvete va vidrigt det är! När jag ändå låg där på golvet passade jag på att skura hela golvet per hand och sen gick ju resten av bara farten.

Som om det vore nog har jag även gjort ett hål i baksidan på min tv-bänk och flyttat upp  DVD-spelaren så jag slipper sträcka mig över bordet för att komma åt med kontrollen.

Bad Teacher
Inte en, men två filmer har jag till kvällen.Kommer nog bara se en i.o.f.s, men det är ju en helgdag i morrn också. Justin i bägge. Jag och Daniel skulle egentligen se Bad Teacher på bio, men kom aldrig i väg och jag vet inte om den går fortfarande så jag tar och ser den hemma istället.

Friends with benefits
Jag är ju ganska övertygad om att Daniel egentligen inte vill se någon av dessa filmer, trots att han säger att han ska se dom med mig, så jag får passa på när jag är ensam.

Nu när jag fått sånt flyt i mitt röjande ska jag go with the flow som man säger och fortsätta. Blir inget kantarellplock så istället får det bli en långpromme när jag tröttnar på att städa.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: