Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Cheese & Burger Society

Thursday, September 22, 2011

Cheese & Burger Society

Igår meddelade Daniel att vi ska införa en nya tradition. En av hans kollegor på jobbet och dennes polare möts upp en gång i månaden för hamburgefest. Till sin hjälp har de denna sida: cheeseandburger.com


På sidan finns 30 + 10 olika hamburgare med recept och allt. De är inga dåliga burgare ska ni veta. Det vattnas i munnen när man kollar runt. Vad sägs om The Handyman med Wisconsin brick cheese, Wsconsin cheddar cheese, beef paty, ham, fried egg, onion rings, BBQ sause andtoasted knot bun?


Eller varför inte en Farmer John med Winsconsin Limburger cheese, beef paty, bacon, onion rings, hash brown, white french bread slices och persilja. Ofantligt goda burgare.

Så... den nya tradidionen då... jo, helt enkelt den samma som Daniels kollega. Polarna möts upp hemma hos någon en gång i månaden. Drar en lapp med ett nummer mellan 1 och 30 och gör burgaren som har detta nummer.

Ok, detta är inget jag vill ha just nu klockan 06.00 på morgonen, men håll med om att de ser helt delikata ut? I love USA!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: