Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bad Teacher = Utter shit

Sunday, September 18, 2011

Bad Teacher = Utter shit

Jag är inte skitledsen för att filmen hängde sig efter ungefär halva. "Bad Teacher" var verkligen ingen höjdare...  trots Justin. Han var dessutom med alldeels för lite och Cameron Diaz alldeles för mycket. Visst hon har huvudrollen, men jag tål henne inte.

Snart är söndagen över. Återigen glädjs jag över detta. Måndag innebär visserligen arbete, men arbete det gör ändock att tiden går lite fortare och jag står knappt ut så mycket som jag längtar efter nästa helg.

Samtidigt börjar jag bli mer och mer nervös inför helgen efter den kommande. Den i början av oktober. Då ska jag nämligen för första gången bi hos Daniel när han har Dennis hemma. Scary. Tänk om Dennis blir skitsur och hatar mig! Tänk om han tycker jag inkräktar på hans. Nu tror jag ju inte så är fallet för grabben är den härligaste jag träffat (har ju inte träffat många 7-åringar, men jag tror denna är speciell såklart). Å, jag önskar jag hade lite mer erfarenhet av barn. Visste hur man prata med dom och så. Alla som har erfarenhet påstår att det är så enkelt, men det är ju för att de just har det. Jag är livrädd. Jag vet inte vad en 7-åring förstår och inte förstår. vad en 7-åring bör göra och inte göra o.s.v. Jag är helt clueless och kan därmed inte bete mig som jag gör med andra barn... för jag vet ju inte vad det är. Hittills har jag träffat Dennis två gånger och bägge gångerna gick ju bra, så jag ska väl bara försöka slappna av and go with it. Men ändå... livrädd.

Vad bjuder veckan då? Nja inte mycket utöver det vanliga vad jag vet. Känns lite konstigt för det har varit en del sista veckorna, men denna är nog bara plain and simple. Oh well... får se till att hålla mig sysselsatt i alla fall så det går snabbare än blixten.

(Haha, prova att Googla Urologen + Örebro och kolla bilder. Skolla neråt lite och 90% av träffarna är från min blogg)


Image and video hosting by TinyPic

No comments: